Termeni si conditii generale

Acest document stabileste Conditiile Generale de utilizare a produselor sau serviciilor oferite de catre NET REAL SOLUTIONS SL (denumit în continuare NRS). Descarcarea sau utilizarea oricaror produse sau servicii oferite de catre aceasta societate implica acceptarea deplina si completa a acestor conditii. Prin urmare, recomandam sa nu treceti mai departe în caz de dezacord cu oricare dintre conditiile stabilite în acest document.

1.SERVICII

NRS ofera servicii si descarcari de continut de divertisment, prin serviciile sale, WEB, WAP si SMS-uri compatibile telefon mobil si / sau PC. Serviciile pot include, de asemenea, accesul la produse si servicii ale unor terte parti.

a) Serviciu de abonament alerte prin SMS: utilizatorul solicita abonarea la un serviciu prin intermediul unui sistem de trimitere de mesaje (SMS), trimitând APP la numarul scurt promovat. Serviciu disponibil doar pentru Vodafone si Orange.

Odata înscris serviciului, utilizatorul va primi un mesaj de confirmare de abonare si de bun venit. Mesajul va reaminti utilizatorului conditiile aplicabile serviciului si ca acestea au fost acceptate anterior: tipul serviciului, costul mesajului, periodicitatea trimiterii mesajelor, modul de solicitare al dezactivarii din serviciu si forma de contactare a NRS.

Dupa confirmarea înscrierii, utilizatorul va primi periodic pe telefonul sau mobil o serie de mesaje ce vor reprezinta linkuri ce le vor permite sa descarce în telefonul sau mobil continuturi multimedia si sa primeasca servicii la un pret mai mic. NRS va trimite utilizatorului un numar determinat de mesaje ce le va permite accesul la diferitele continuturi multimedia, servicii si promotii oferite în fiecare caz. Pretul total al fiecarui SMS de înscriere si periodicitatea trimiterii mesajelor va fi indicata în textul de publicitate de pe site.

Serviciul va ramâne activ pâna în momentul în care utilizatorul va spune ca va vrea sa desactiveze încrierea în serviciul nostru. Aceasta dezactivare a serviciului se va putea solicita astfel:

- Printr-un sms trimis cu cuvântul STOP la numarul scurt de pe carea acesta s-a înscris (daca înscrierea s-a facut prin sms) sau la numarul scurt de pe care acesta a primit sms-uri înainte.

Dar, daca dupa dezactivare, utilizatorul va dori din nou sa se reînscrie serviciului o va putea face în orice moment.

NRS îsi rezerva dreptul de a schimba conditiile si sa–l intrerupa temporar sau definitiv, sau de a anula toate serviciile.

Va ramâne exclus, de acord cu articolul 102 al Decretului real Legislativ 1/2007, din 16 noiembrie, prin care se aproba textul aparut în Legea Generala de aparare a Clientilor si utilizatorilor, dreptul de a dezminte continutul multimedia primit.

Continutul pe care utilizatorii il vor primi va apartine urmatoarelor categorii:

· Tonuri polifonice

· Sunete Reale

· Imagini si animatii

· Jocuri si aplicatii

· Melodii originale

Descarcarea de continuturi multimedia poate avea asociata niste costuri de navigatie adaugate de catre operatorul de telefonie. Pretul acestora va depende de tarifele si conditiile ce fiecare utilizator are contractat cu operatorul sau de telefonie mobila asa ca în nici un caz nu va putea fi tras la raspundere NRS pentru aceste costuri.

Acest conconţinut multimedia este compatibil doar cu telefoane mobile ce dispun de o versiune mai nouă a sistemului de operare Android 2.3. (Android 2.3.x Gingerbread, Android 3.x Honeycomb, Android 4.0.x Ice Cream Sandwich , Android 4.1 Jelly Bean, Android 4.2 Jelly Bean (Gummy Bear), Android 4.3 Jelly Bean, Android 4.4 KitKat, Android 5.0 Lollipop). Incompatibil cu sistemul alte sisteme de operare (iOS, Windows, Blackberry, Java)

Preturile acestor servicii vor fi facturate si platite operatorului de telefonie mobila cu care utilizatorul a contractat serviciul. În cazul în care utilizatorul foloseste un telefon mobil cu o cartela prepaid, costul serviciilor va fi luat direct din creditul acestuia sau din optiunea activata pe cartela.

2. Tariful serviciului

Abonându-se, utilizatorul va putea intra în aceasta comunitatae ca membru si va putea descarca continuturi multimedia în telefonul sau mobil cum ar fi jocuri java, continuturi originale si videoclipuri de calitate.

Serviciu de înscriere prin mesaje SMS: Utilizatorul va primi periodic mesaje text pe telefonul sau mobil (SMS) astfel încât se va mentine informat zilnic despre cele mai bune continuturi pentru telefonul sau la un pret de 1,00€ pentru fiecare sms primit + TVA. Max 3 SMS/saptamana.

Pentru a beneficia de serviciul APP , utilizatorii trebuie sa aiba peste 18 ani si sa aiba permisiunea titularului de cont. Acesta este un serviciu de abonament pentru continut multimedia pentru telefonul mobil pentru utilizatorii Orange si Vodafone. Prin trimiterea unui SMS la numarul 1232, utilizatorul se va abona automat la serviciul de continut multimedia pentru telefonul mobil. Tariful unui mesaj SMS trimis la numarul 1232 din retelele Vodafone si Orange este de 0,05 eur/sms+tva,. Tariful unui mesaj SMS de abonament la continut multimedia pentru telefonul mobil, primit pe telefonul utilizatorului abonat, este de 1 eur/sms primit+tva la fiecare 2 zile. Utilizatorii Orange vor primi o data la doua zile un SMS de pe numarul 1232, cu un link pentru a accesa pagina web cu produse multimedia pentru telefonul mobil, acest serviciu este activ pana in momentul in care utilizatorul renunta la el trimitand cuvantul STOP la 1232 (tarif normal). Utilizatorii Vodafone vor primi o data la doua zile un SMS de pe numarul 23073, cu un link pentru a accesa pagina web cu produse multimedia pentru telefonul mobil, acest serviciu este activ pana in momentul in care utilizatorul renunta la el trimitand cuvantul STOP la 1232 (tarif normal). Utilizatorii Cosmote vor fi taxati cu o taxa unica de 3.00 eur/sms+tva, in momentul in care vor trimite SMS la numarul 1413, tariful unui mesaj SMS primit de utilizatorii Cosmote este gratuit. Pentru utilizatorii Cosmote nu este posibila abonarea la serviciul de continut multimedia pentru telefonul mobil. Acest serviciu este oferit de NRS GROUP. Prin trimiterea unui mesaj SMS la numerele promovate, utilizatorii declara ca au citit aceste specificatii, au inteles si sunt de acord cu modul de functionare al acestui serviciu si sunt de acord cu Termenii si Conditiile de utilizare a acestui serviciu. Pentru ajutor si informatii suplimentare, puteti apela 1808 (tarif normal) sau puteti trimite un e-mail la email info-ro@nrs-group.com.

3. Accesul la servicii

Vor putea solicita si contracta serviciile oferite de catre NRS doar persoanele fizice mai mari de 18 ani.

NRS nu are si nici un poate avea cunostinta de cauza despre datele personale ale utilizatorilor de bunuri si servicii, pentru ca în cel mai rau caz se poate produce o contractare telefonica, complet anonima din punctul de vedere al celui ce ofera serviciile si nu poate sa fie tras la raspundere de utilizarea ce-o face un minor cu un telefon mobil. NRS nu poate înlocui în nici un caz “controlul parintilor”, tutorele, sau capul familiei lasa sa se faca asupra minorilor de care sunt responsabili. Pentru asta recomandam limitarea acestora la serviciile noastre avertizând ca se va considera responsabil din toate punctele de vedere titularul telefonului mobil caruia ii se asociaza împrumutarea serviciului.

NRS nu ofera aceste servicii pentru telefoanele mobile luate în considerare, NRS ofera aceste servicii doar pentru utilizatorii operatoarelor nationale ce lucreza în Spania.

În acelasi mod, utilizatorul va avea la dispozitie echipamentul si software-ul necesar pentru a se putea conecta acestor servicii, inclusiv, printre altele, telefonul mobil sau alt apartat de acces, asa precum si de a avea configurata corespunzator conexiunea wap la descarcarea de continuturi multimedia.

NRS va putea întrerupe Serviciile sale cu scopul de a realiza atâtea lucrari de reparatie, restructurare a sistemului, întretinere si/sau înbunatatiri ce acesta considera necesare. Deasemenea va putea modifica sau întrerupe de forma temporara sau permanenta Servici concrete oferite de catre aceasta sau alti Partners.

4. RESPONSABILITATEA UTILIZATORULUI

NRS nu va fi responsabila de pierderile sau pagubele ce se pot produce din cauza unei rele utilizari ale continutului proportionate de catre NRS.

În acest fel, utilizatorul va fi obligat sa nu foloseasca inadecvat sistemul si serviciile oferite de catre NRS si sa tina cont de legile existente si sa respecteze drepturile avute de catre parteneri, inclusiv drepturile de marca, patenturi, copyright sau orice alte drepturi de propietate intelectuala sau industriala.

Deasemenea, Utilizatorul recunoaste si accepta ca folosirea acestor Servicii nu este permisa pentru scopuri comerciale sau orice alte scopuri diferite dintre acele descrite în aceste Conditii Generale.

5. RESPONSABILITATEA FIRMEI NRS

Responsabilitatea firmei NRS se va limita pentru început valorii cantitatii de satisfactie avuta de catre utilizatorul serviciilor ce li se ofera în functie de aceste conditii generale.

NRS va fi responsabila de tot ceea ce scrie în Lege.

6. DREPTURI DE PROPIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

Site-urile Web si Wap de NRS, continuturile sale multimedia si drepturile de Propietate Intelectuala, programarea si desenul spatiului web se va gasi pe deplin protejate de catre drepturile de autor, ramânând interzisa reproducerea, comunicatia, divulgarea si distributia acestora.

NRS îsi rezerva dreptul de a retrage orice tip de continut, serviciu de pe site-ul acestuia, propietate de NRS.

7. LEGE APLICABILA

NRS se va supune forului consumatorului si/ sau utilizatorului.

Daca pentru orice legislatie nationala sau autonomica, vreuna dintre clauzele acestui contract poate fi interpretat ca fiind abuziva pentru consumator sau utilizator în functie de legislatia propie, va fi considerata ca ne fiind pusa si nu va afecta pe nici unul dintre acestia.

8. OBTINEREA SI PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Toate datele personale ale utilizatorilor vor fi pastrate într-o baza de date automata propietate si responsabilitate de catre NRS REAL SOLUTIONS, S.L (NRS) cu numarul C.I.F B-12550877 înscrisa în Registrul Mercantil de Castellon, Tomo 1058, Carte 622, Pagina 183, Sectiunea 8, Foaie CS17458 si cu domiciliul în Avda. Arcadi Garcia Sanz,19 - 1 A Vila-Real (Castellón), Spania.

Acesta baza de date va fi înregistrata în registral general de Protectie a datelor Agentiei de Protectie a Datelor spaniole.

Tratarea datelor personale citate în prezenta nota informativa afecteaza toate acele date personale ce sunt date de catre un utilizator firmei NRS în momentul în care acesta se înregistreaza pe site-ul web asa precum si toate acele date ce sunt facilitate pentru accesul acesteia oricarora dintre aceste servicii de alte pagini sau servicii proportionate de catre acesta societate.

NRS va ramâne supusa conditiilor de îndeplinire cu obligatia de a mentine în secret toate datele de origine personala si de a le trata cu confidentialitate, si asumeaza masurile de origine tecnica, organizativa pentru a evita distrugerea sau pierderea acestora. Tratarea sau accesarea neautorizata, de acord cu ceea ce se stabileste în Legea Organica 15/1999 din 13 de decembrie, a Protectiei datelor de origine personala si alte legislatii aplicabile.

NRS asigura confidentialitate absoluta si privacitate a datelor personale obtinute. Dar, nu poate asigura pe deplin invulnerabilitatea absoluta a sistemelor acesteia de siguranta pentru ca nici un tip de masura de siguranta este indestructibila, asa ca NRS nu va fi responsabila în nici un caz de incidentele ce se pot produce din cauza datelor personale când se poate produce un atac de acces neatorizat în sistemele acesteia.

Reculegerea si tratarea datelor personale au urmatoarele scopuri:

Protejarea serviciilor solicitate de catre utilizator

Gestionarea posibilelor incidente

Verificarea calitatii serviciilor oferite

Realizarea concursurilor cu premii

Trimitere de informatii generale despre desfasurarea si functionarea serviciului s-au produsului solicitat/contractat de catre utilizator

În cazul promotiilor s-au concursurilor: trimiterea de informatii despre acea promotie s-au concurs (câstigatori concursului, gestionarea si premierea acestora s-au orice alta informatie relationata)

Îndeplinirea datoriei fiscale si contabilitatii aplicabila.

Realizare de studi de piata si statistici, marketing si preferinte despre serviciile oferite.

Numai în caz contrariu, trimiterea de comunicatii comerciale în conformitate cu ceea ce se gaseste stabilit în articolul 21.2 a Legii 34/2002, din 11 de Iulie, a Serviciilor Societatii Informatiei comertului Electronic, fara ca aceasta sa implice punerea la dispozitie a datelor personale a los Partners.

Când se proportioneaza datele (numar de telefon s-au email, numar de utilizator si parola), ceruta pentru înregistrarea ca utilizator în sit-urile NRS, NRS poate nega accesul acestura în caz de neclaritate.

Este foarte posibil sa se solicite informatii aditionale pentru a se putea defini profilul utilizatorului cu scopul de a oferi servicii personalizate. În cazul în care nu se ofera aceste date, NRS nu va da accesul pe site acestuia.

UTILIZATORUL va putea accesa datele sale în orice moment dar si deasemenea poate exercita drepturile sale stabilite de catre lege si care se enumereaza în continuare:

Interesatul are posibilitatea de a revoca consintamântul si sa se opuna stergerii datelor sale, precum si dreptul de accesare, rectificare si anulare a acestora, putând exercita oricare dintre aceste actiuni în scris trimitând un email la urmatoarea adresa:

NET REAL SOLUTIONS, S.L.

Avda. Arcadi Garcia Sanz,19 - 1 A

Vila-real (Castellón)

12540

SPANIA

Telefon de atentiune a consumatorului: 0034964523331

e-mail: info-ro@nrs-group.com

Fax: 0034 964 531 745

În cerere, vor trebui sa existe urmatoarele date :

- nume si presume, numar de buletin s-au firma caruia apartine

- dreptul ce doreste sa solicite si continutul cererii

- numar de telefon/email de pe care vrea sa se exercite cererea

- domiciliul pentru a putea primii notificatiile.

9. UZ DE COOKIES

De pe siturile web/wap de NRS nu se recolecteaza nici un fel de date personale fara consintamânt, si nici nu se dau datele acestea la parteneri fara a informa înainte utilizatorului.

Toata activitatea de reculegere si tratare a datelor personale referitoare produselor, este regulata de catre politica de privacitate continuta în conditiile generale de oferta de servicii aplicabile s-au în concreta speficatie informativa a sitului de pe care se soliciteaza datele personale, in functie de cum aceasta se face.

Cu scopul de a oferi cel mai bun serviciu prin intermediul acestor situri Web/Wap si cu scopul de a face mai usoara folosirea acestora, se va face o analiza a numarului de vizitatori, numarul de situri vizitate asa precum si activitatile participantilor de pe situl Web si frecventa de utilizare.

Sit-urile Web/Wap NRS folosesc cookies. Acestea sunt fisiere mici ce se creaza foarte des în momentul în care se viziteaza un site si care se pastreaza într-un directoriu de registru de cookies a fiecarui calculador. Toate cookiurile contin un cod anonim si unic. Fiecare site poate trimite propiile sale cookiuri pe browser-ul utilizatorului si este permis în functie de configurarile browser-ului, dar, pentru a proteja privacitatea utilizatorului, browser-ul ofera acces la cookiurile ce browser-ul a trimis utilizatorului si la cookiurile ce utilizatorul a primit de alte situri.

Exista doua tipuri de cookies:

Cookiurile “permanente” sunt acelea ce ramân un timp determinat în calculatorul utilizatorului. NRS foloseste cookiuri permanente pentru a obtine informatii despre utilizarea siturilor si pentru a o folosi în forma înainte descrisa. Aceste cookiuri nu contiun nici un fel de informatii personale si nici nu permit identificarea utilizatorului.

Pe de alta parte, cookiurile “de sesione” sunt acele cookiuri specifice unei sesiuni si se ce sterg când utilizatorul abandoneaza situl. NRS face uz de cookiuri de sesione cu urmatoarele scopuri: pentru a înregistra informatia summnistrata pe parcursul folosirii unui instrument interactiv pe site, pentru a înregistra spatiile web asa precum s-a spus înainte. De aceeasi forma, aceste cookiuri nu contin nici un fel de date personale si nu permit identificarea utilizatorului.

In orice caz, propiul utilizator va putea decide daca accepta aceste cookiuri prin intermediul configuratiei browser-ului (ce prin norma generala va oferi posibilitatea utilizatorului de a accepta toate cookiurile, respingând s-au cerând browser-ului sa le avertizeze de prezenta unui cookie). Poate solicita mai multe detalii în legatura cu asta intrând în contact cu fabricantul browser-ului. Dezactivând cookiurile este posibil sa nu functioneze anumite optiuni ce utilizatorul nu poate face uz de determinate servicii oferite de catre firma NRS.

Orice partner, spre exemplu un anuntiant, ce publicheaza baners s-au linkuri în siturile NRS va putea deasemenea sa folseasca cookiuri. Acestea înregistreaza ce anunturi au fost prezentate utilizatorului cu anterioritate. Aceste cookiuri nu sunt colocate de catre NRS ci sunt puse de catre firma responsabila a anuntului.. Asa, NRS nu va fi responsabila de continutul siturilor, nici de uzul s-au introducerea cookiurile de catre acestia.

NU ESTE RESPONSABILA DE CONTINUTUL SI NICI DE POLITICA DE PIVACITATE A PARTNERILOR CARora SITURI ESTE VINCULATA CU PROPIUL SPATIU WEB NRS.

10. CONTACT

Poti intra în contact cu noi de pe telefonul de atentiune a clientului: 0034964523331 sau scriindu-ne la info-ro@nrs-group.com, sau prin intermediul postei la NET REAL SOLUTIONS, S.L Avda. Arcadi Garcia Sanz,19 - 1 A, 12540, Vila-real (Castellón), Spania.